DSC_0340

Stöd och Matchning, För dig som är inskriven i arbetsförmedlingen

Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen och berättigad till tjänsten Stöd och Matchning väljer själv vem som ska stötta dig i arbetet att hitta ett nytt jobb eller rätt utbildning. Här kan vi hjälpa dig via tjänsten Stöd och matchning.

Vi på Miljonbemanning vill hjälpa dig att hitta ett nytt jobb. Vi utgår från just dig som person och din situation för att stötta dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens och vi kan arbetssökning. Tillsammans blir vi ett starkt team! Hos oss får du individuellt stöd av våra coacher och handledare.

För att snabbt hitta ett nytt jobb är det viktigt med lokala nätverk. Det har vi. Vi har kontakt med arbetsgivare inom många olika branscher. Vi hjälper till med att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, det vill säga de som inte annonseras ut.

För vem?

Stöd och matchning vänder sig till dig som är arbetssökande och vill ha hjälp med att snabbt hitta ett arbete som matchar din erfarenhet och kompetens. Du kan också få vägledning i att hitta rätt utbildning. Ett av kraven för att få tillgång till tjänsten är att du är inskriven på Arbetsförmedlingen

Tjänstens innehåll

Vi på Miljonbemanning matchar dig snabbt till rätt jobb genom:

  • En personlig coach
  • Rådgivning
  • Våra företagskontakter och vår branschkännedom
  • Studiebesök
  • Seminarier och workshops

Därför ska du välja Miljonbemanning

Våra coacher är engagerade, lyhörda, lösningsorienterade och ivriga att hjälpa dig vidare. Vi har ett mycket nära samarbete med företag inom en mängd olika branscher.

Så ansöker du om Stöd och matchning

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och se om du är berättigad tjänsten. Om så är fallet, be att skriva in dig på Stöd och matchning hos Miljonbemanning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss

CV – Labbet – För dig som är ung vuxen!

Vår långa erfarenhet, överlägsna målgruppskännedom och gedigna databas ger oss ett övertag.

Inga andra kan som vi matcha företags personalbehov med ambitiös och kompetent personal. Vi får fram styrkorna hos personen och tar tillvara på kompetensen och talangerna! Vi ser kapacitet och talang hos våra sökande som dem själva och andra ofta inte ser, vi hjälper dem att omvandla den till konkurrenskraftig arbetskraft. Vi är experter på att matcha den sökande med rätt jobb och det är vi stolta över!

DSC_0196

10 saker en coach gör - och inte gör

Hjälper dig att kartlägga dina styrkor och svagheter, och vad du egentligen brinner för att göra. Om du sökt jobb utan resultat kan det bero på att du inte riktigt är glasklar med den här biten. Därför är den här kartläggningen jätteviktig. Det är därför vi brukar säga ”tänk först och sök sen”.

Ger dig massor av smarta tips om hur du kommer på intervju, och sedan hur du förbereder dig på den.

Lär dig se att ditt nätverk alltid är större än du tror, och hur du kan använda det. Och låter dig ta del av vårt nätverk av företag som vi vet behöver folk.

Hjälper dig om du kommer fram till att du vill starta företag.

Lär dig att skriva ett spetsat cv som visar vem du är och hur du anpassar det till olika jobb du söker.

Visar hur du skriver ett personligt brev som väcker intresse.

Visar hur du följer upp en ansökan. Det är många som fått jobb på en bra uppföljning av sin ansökan.

Tipsar och guidar dig rätt i djungeln av utbildningar om du kommer fram till att du vill komplettera betyg eller utbilda dig.

Lär dig hur du letar efter alla dolda jobb som finns. Många företag som behöver rekrytera drar sig för att annonsera för de vet att de kommer bli dränkta i svar, som alla måste gås igenom.

Ser till att du håller modet uppe och huvudet högt. Det är lätt att tappa sugen om man sökt jobb länge. Coachen peppar dig att komma vidare.

 

Ladda ner och läs hela handboken på svenska här!

Read and download the methods handbook from here!