Vi arbetar för dig

Miljonbemanning är ett bemanningsföretag med mål att göra samhället till en bättre plats för oss alla. Med jobben i fokus arbetar vi främst med personaluthyrning och rekrytering.

Vi brinner för det vi gör!

Vi erbjuder personaluthyrning och rekrytering, för jobb men även till utbildningar och andra events. Vår erfarenhet, överlägsna målgruppskännedom och gedigna databas ger oss ett övertag. Inga andra kan som vi matcha företags personalbehov med ambitiös och kompetent personal.

570x3001

Det startar alltid någonstans

Historien om Miljonbemanning startar som en idé i huvudet på tre studenter en varm sommarkväll. De hade många vänner och bekanta som hade svårt att hitta jobb trots att de besatt på enorma kompetenser, förmågor och talanger (!), hur kommer det sig? tänkte dem, och en plan började smidas. Ganska snart innan de ens hade hunnit starta stod deras tre första kunder och knackade på dörren, och nu går det fort.

570x3002

Medarbetaren i fokus!

Det är våra medarbetare som har tagit oss dit vi är idag och det är våra medarbetare som kommer att leda oss in i framtiden. Vi lägger ner stor kraft på att hitta personer som vi känner kommer att trivas med oss. Personer som inte bara uppskattar vår företagskultur utan som också, genom sin personlighet, bidrar till att stärka den. Det är av högsta vikt att alla som jobbar på och med Miljonbemanning trivs och har roligt på jobbet!

370x2201

370x2202

370x2203